Rólunk

1995 óta működő, családias hangulatú, felújított rendelőnkben, teljes körű fogászati, szájsebészeti és fogtechnikai ellátást végzünk.

Sokéves tapasztalattal, hozzáértő elhivatott munkatársainkkal azért dolgozunk, hogy pácienseink kifogástalan kezelésben részesüljenek.
Fogszakorvosaink kiemelkedően empatikus hozzáállásukkal, közvetlen, barátságos személyiségükkel teszik a kezelést, stressz-és fájdalommentessé.

Fogtechnikai laboratóriumunkban a legmodernebb technikák alkalmazásával készítünk fogpótlásokat, kivehető fogsorokat, illetve fix pótlásokat. Praxislaborunkban lényeges szempont, hogy a fogpótlás elkészítésekor a fogtechnikus (aki magát a fogpótlást elkészíti) részt vesz a tervezésben, így a beteg karakterének megfelelő pótlást tudunk készíteni.

A Lőrinc Dental mindenkit szívesen fogad, kellemes környezetben, korszerűen felszerelt rendelőben, igyekszünk gondoskodni arról, hogy a fogászati kezeléseket a lehető legkellemesebbé és fájdalommentessé tegyük a páciensek számára.
Szolgáltatásaink átölelnek gyakorlatilag minden korosztályt.

Elkötelezett hívei vagyunk a megelőzésnek, vagyis a fogászati prevenciónak és igyekszünk minden információt megadni az adott kezelés menetéről, esetlegesen a fogtechnikai oldalról is.

A Lőrinc Dental nemcsak a megjelenésével, az alkalmazott környezetbarát megoldásaival, de a fogászat legújabb vívmányait naprakészen alkalmazva, vezető helyet foglal el a magyarországi fogászat színterén.
Folyamatosan tovább képezve magunkat, a legkorszerűbb legmodernebb kezelési technikákat követjük, ehhez rendelkezésre állnak a legújabb anyagok, eszközök és diagnosztikai berendezések (panoráma röntgen, teleröntgen és CBCT).


Jöjjön el hozzánk és mi megajándékozzuk egy mosollyal!

Nyitva tartás

Kapcsolat