Kozmetikai, más néven esztétikai fogászat. A legelterjedtebb kezelés manapság. Ha páciensnek nincsenek panaszai de mégis szeretné szebbé varázsolni a mosolyát, akkor ajánljuk neki kozmetikai kezeléseinket. Ezek közül a fogkő eltávolítás természetesen kivétel, mivel fogkő eltávolítás manapság már az alap kezelésekbe tartozik.

Az orvos célja, az ideális és tökéletes mosoly megteremtése, a páciens igényeinek megfelelően. Kutatások bizonyítják, hogy a tökéletes mosoly, nem csak egészségügyileg fontos, hanem páciensek önbizalmának növelésében is fontos szerepet játszik.

Fogkő eltávolítás

A depurálás, vagy fogkő eltávolítás során egy ultrahangos készülékkel letisztítjuk a fogról a rárakódott fogkövet és lepedéket. Ennek a fogászati eljárásnak nem csak az esztétikában, de néhány komoly betegség megelőzésében is nagy szerepe van.

Otthoni fogfehérítés

Egy előzetesen vett lenyomat segítségével, és az orvos utasításai szerint végzett otthoni fogfehérítés, egy valamivel olcsóbb változata a rendelői fehérítésnek.

Rendelői fogfehérítés

A fogfehérítés célja, hogy a páciens világos színű, természetes árnyalatú fogsorral mosolyoghasson a világra. Ezt a fogászati kezelést főleg akkor ajánljuk, ha semmilyen más alaki, vagy funkcionális rendellenesség nem áll fent.

Fogékszer

A fogékszer egy olyan apró kő, amely egy egészséges mosolyt még csillogóbbá tehet. A fogékszert csak teljesen hibátlan, fogászati szempontból tökéletesen karbantartott fogra lehet felhelyezni. A kő felragasztása előtt sokszor fogfehérítésre és fogkő eltávolításra is szükség van.

Direkt héj

A direkt héj a fogorvosi rendelőben elkészíthető kompozit héj megoldásra utal. Az esztétikus kompozit héj takarás speciális technikát igényel és a fogorvos művészi érzékenységére is szükség van. A kezelés során a mély rétegek felől a felszín felé haladva különböző tónusú és színű kompozit anyagokat használ a fogorvos. A végeredmény a természeteshez nagyban hasonlító szép restauráció.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!