Konzultáció

Egy sikeres fogászati kezelés minden esetben a konzultációval kezdődik, mely során a páciens részletes tájékoztatást kap a diagnózisról.

Olvass többet

Fogpótlások

A hiányzó fognak számos káros hatása van. Ezek megszüntetésének módjai a fogkorona, fogászati híd vagy fogbeültetés.

Olvass többet

Fogtechnika

Rendelőnk 23 éve saját fogtechnikai laboratóriummal rendelkezik, ahol a fogtechnikusaink a lehető legrövidebb idő alatt elkészítik a páciens igényeinek megfelelő munkákat.

Olvass többet

Szájsebészet

A leggyakoribb ambuláns szájsebészeti beavatkozások a következők: bölcsességfog-eltávolítás, implantáció, gyökércsúcs-rezekció, csontpótló műtétek.

Olvass többet

Implantáció

Az implantátumok, a hiányzó fogakat helyettesítik beleértve a fogak gyökerét is, a korábbi fogak helyére, az állkapocsban kerülnek elhelyezésre.

Olvass többet

Fogszabályozás

Mikor van szükség fogszabályozásra? Kinek lehet fogszabályozója? Sokakban felmerülnek ezek a kérdések. Forduljon hozzánk bizalommal.

Olvass többet

Kozmetikai fogászat

Kozmetikai, más néven esztétikai fogászat. Ha páciensnek nincsenek panaszai de mégis szeretné szebbé varázsolni a mosolyát.

Olvass többet

Esztétikai kezelés

Makacs ráncain már a drága krémek és a kezelések sem segítenek, az Ön számára is ideális beavatkozást jelenthet a hyaluronsavas ránc és ajakfeltöltés.

Olvass többet

Diagnosztika

2 dimenziós panoráma röntgen: az egész fogsor állapotát képes megmutatni. 3 dimenziós CBCT: képet ad az alsó-felső állcsontról, fogakról és az arcüregről.

Olvass többet